BAKKERIJ BRUT

Ondernemers in Tienen Bakkerij BRUT begint met een eerste hap zuurdesembrood, zo’n 4 jaar geleden. Danig onder de indruk begin ik te experimenteren in de keuken: kommen vol deeg en…
WE ARE TIENEN I BAKKERIJ BRUT

Ondernemers in Tienen

Bakkerij BRUT begint met een eerste hap zuurdesembrood, zo’n 4 jaar geleden.

Danig onder de indruk begin ik te experimenteren in de keuken: kommen vol deeg en een pizzasteen in de oven. Met de komst van een klein steenoventje verhuis ik naar de kelder. De broden worden beter, de interesse van familie, collega’s en vrienden wordt groter. Begin 2018 kom ik in contact met het Oud College Tienen, waar ik tot op de dag van vandaag enkele dagen per week een bakkerij openhoud. Bakkerij BRUT.

BRUT, zoals in: robuust, stevig, grof, ontdaan van franjes. Brood waarin enkel meel, water, zout, warmte en tijd zit. Werken met lokale granen, omdat dat nu eenmaal beter is. Bewust kleinschalig. Eerlijk.

Dat is het verhaal. Kom het zelf ontdekken in het Oud College in Tienen.

Die eerste hap zuurdesembrood bied ik u met veel plezier aan.

Contactgegevens

Broekstraat 31, 3300 Tienen

info@bakkerijbrut.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN