BARTHOLOMEUS MEESTER-KAASHEER

Ondernemers in Tienen Voor foodies uit Tienen en omstreken is de kaas- en delicatessenwinkel van Meester-Kaasheer Bartholomeus de ‘place-to-be’.Een bezoek brengen aan de winkel is een ware culinaire belevenis maar…
WE ARE TIENEN I Bartholomeus Meester-Kaasheer

Ondernemers in Tienen

Voor foodies uit Tienen en omstreken is de kaas- en delicatessenwinkel van Meester-Kaasheer Bartholomeus de ‘place-to-be’.Een bezoek brengen aan de winkel is een ware culinaire belevenis maar tegelijk ook een opgave. Telkens opnieuw valt het zwaar om een keuze te maken uit het grote aanbod aan kazen en uit de mooie selectie van fijne vleeswaren, broden en ander lekkers. Maar als je eenmaal deze uitdaging tot een goed einde hebt gebracht rest er je enkel nog thuis volop te genieten van een feestmaaltijd.

Bartholomeus Van den Daele legt de lat hoog, op alle vlak. Hij selecteert zorgvuldig vele kazen op de vroegmarkt in Rungis, bij Parijs, of bij de kaasmakers zelf. Voor je deze lekkernijen in de winkel aantreft wordt elke kaas ondergebracht in de rijpingskelders bij een collega om daar te rijpen in een aangepaste omgeving. Elk type kaas vergt een aangepaste kelder, met een ander klimaat.

De kaasmeester investeert niet alleen in uitzonderlijk kwalitatieve kazen, ook zijn personeel mag er zijn! Bart kan beroep doen op een goed opgeleid en dynamisch team, nooit verlegen om een woordje uitleg, wat advies of een grapje. De sfeer in de winkel is dan ook uniek: professioneel en sereen, maar tegelijk hartelijk en informeel. Als je Bart in het vizier krijgt, aarzel dan niet om met hem een praatje te slaan – als de tijd het hem toelaat.Leven in Tienen zonder Bartholomeus (en zijn kazen) zou niet hetzelfde zijn.

Contactgegevens

Leuvensestraat 38, 3300 Tienen

Tel. 016 816 245

info@meester-kaasheer.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN