BEATIQUE MAÏTÉ

Ondernemers in Tienen Welkom op de pagina van Beautique Maïté! Hier kan je terecht voor verscheidene schoonheidsbehandelingen of neem een kijkje in de Boetiek, hier vind je trendy outfits voor…
WE ARE TIENEN I BEATIQUE MAÏTÉ

Ondernemers in Tienen

Welkom op de pagina van Beautique Maïté! Hier kan je terecht voor verscheidene schoonheidsbehandelingen of neem een kijkje in de Boetiek, hier vind je trendy outfits voor jong, oud en een maatje meer!

May your day be as flawless as your make up!

Via onze webshop kun je al onze productjes van Mesoestetic AES, Atelier Rebul, Bella Pièrre, Marc Inbane, ProNails en Gehwol corona-proof terug vinden en bestellen.

Hallo, ik ben Maïté, 29 jaar en sinds 10 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kleur­- en stijl consulente.

Door de jaren heen ben ik mezelf blijven specialiseren door talrijke bijscholingen te volgen i.v.m. huidverbetering. De huid is dan ook mijn grootste passie. Een goede huidverzorging heb ik altijd belangrijk gevonden, maar na het overlijden van mijn grootvader aan huidkanker ben ik mezelf nog meer gaan verdiepen hierin om mijn klanten alleen maar het beste te kunnen geven. Mijn doel: “Succesvol esthetisch ondernemen”. Resultaatgerichte behandelingen aanbieden die werken én verantwoord zijn. Daarom heb ik ook gekozen om te werken met de producten van Mesoestetic.

Contactgegevens

Wilgenstraat 25, 3300 Tienen

0479 47 68 40

beautiquemaite@gmail.com

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN