BRUYNINCKX FRUIT & GROENTEN

Ondernemers in Tienen

De zaak werd opgericht door Danny Bruyninckx in 1980 in de magazijnen te Bunsbeek. In de begin periode waren dit voornamelijk staan plaatsen langs de weg in Waals-Brabant. Later kwam er de dinsdagmarkt van Tienen bij, nadien werden de markten uitgebreid naar Hannuit, Leuven en Heverlee. Zijn motto was kwantiteit; veel stuks voor een super prijs.

Van jongs af aan werden Werner & Pieter, de twee zonen, mee ingeleid in het reilen en zeilen van de zaak. In 1998 besliste Werner het roer van zijn vader over te nemen. Een nieuwe wind blaast doorheen de onderneming. Een jonge dynamische zaakvoerder die al een enorme bagage heeft meegekregen ervaart al snel dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Het is een enorme druk die op zijn schouders ligt. Langzaam aan verkiest hij om van kwantiteit over te gaan op kwaliteit. Elke maandag- en donderdagochtend voor dag en dauw gaat Werner naar de vroegmarkt in Brussel om kraakverse produkten aan te kopen. Bijkomend wordt er een bakkersronde opgericht.

Elke donderdag en vrijdag worden zij gratis aan huis beleverd met dagverse produkten die rechtstreeks in de veilingen van Hoogstraten, Borgloon en Haspengouw worden aangekocht. Onze specialiteiten zijn Belgische aardbeien, kersen en frambozen. Vanaf maart is er dagelijks verse aanvoer rechtstreeks van de veiling. Ook het exotisch fruit is één van onze grootste troeven. Ananas, meloenen, mango, lychies, passievruchten, granaatappels, dit alles zoekt Werner voor u uit. De vruchten worden geselecteerd naargelang het ideale seizoen en de beste smaak.

Contactgegevens

Tiensesteenweg 100, 3380 Glabbeek-Zuurbemde

0476 57 67 93

bruyninckxfruit@gmail.com

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

--
NICE PRODUCTIONS
CHECK IN FOR THE WORLD-SELECTAIR

Ontdek ook

‘T WIT PAARD

CACAO FASHION

STEK

JOHAN BOGAERTS KEEPERSACADEMY

LA FONTANELLA

FELIZ FASHION

ING-MAR

3L BUURTKANTINE

DRANKENCENTRUM VERDEYEN

DISTRICT 10 CROSSFIT

BROUWERIJ HOPLINTER

SCHOONHEIDSSALON MELISSA

BOUQUET BOHO

DILIO EXCLUSIVE

MOTION CENTER

KRACHTIGER

RISTORANTE ROMA

ARCHITECTENBUREAU JORIS GIJSENBERG

Ann Koekepan

BAR BIER

MAUNA LOA

SMOKED BY SMOLDERS

HET GOUDEN DRAADJE

ATELIER NIGHT LIGHT

AL PARMA

Lorentius

THE SHOP

Bizzpartner

KREATOS TIENEN

JUWELIER TIMMERMANS

Menu