CACAO FASHION

Ondernemers in Tienen Fashion for ladies ! Hippe kledingwinkel met vooral kwalitatieve Belgische topmerken ! De winkel heeft vooral aandacht voor Belgische merken. Carina zorgt voor een optimale mix, zodat…
WE ARE TIENEN I CACAO FASHION

Ondernemers in Tienen

Fashion for ladies ! Hippe kledingwinkel met vooral kwalitatieve Belgische topmerken ! De winkel heeft vooral aandacht voor Belgische merken. Carina zorgt voor een optimale mix, zodat een zo ruim mogelijk publiek haar gading vindt in het aanbod.

“Ik word oprecht blij als ik dames mooi kan kleden, als ze tevreden zijn met mijn aanbod en mijn advies

Carine Mues, Zaakvoerster Cacao Fashion

“In 2004 begon ik met Cacao for Kids, een kinderkledingzaak”, vertelt zaakvoerster Carina Mues. “In de loop der jaren merkte ik wel dat mijn jonge klantjes stilaan ouder werden en dat hun voorkeuren mee veranderden. Ook de mama’s van de kinderen die langskwamen, lieten me aanvoelen dat ook zij geïnteresseerd waren in kledingadvies. Dat heeft me ertoe aangezet om mijn collectie enkele jaren geleden uit te breiden met een gamma voor dames. Door regelmatig sessies in kleur- en stijladvies te organiseren, bleef ik steeds meer jonge en ook oudere dames aantrekken naar mijn winkel. Het deed me uiteindelijk in 2018 beslissen om volledig de kaart van de damesmode te trekken. Cacao for Kids heet sindsdien Cacao Fashion.”

Contactgegevens

Beauduinstraat 4, 3300 Tienen

016/82 44 42

Links naar externe pagina’s

Facebook

Instagram

WE ARE TIENEN