CHECK IN FOR THE WORLD-SELECTAIR

Ondernemers in Tienen Wij zijn niet zomaar een doorgeefluik van reisbrochures, onze oprechte missie is voor jou een vakantie te vinden die je verwachtingen overstijgt ! Of je volgende reis…
WE ARE TIENEN I SELECTAIR

Ondernemers in Tienen

Wij zijn niet zomaar een doorgeefluik van reisbrochures, onze oprechte missie is voor jou een vakantie te vinden die je verwachtingen overstijgt ! Of je volgende reis nu een verblijf in eigen land is, een autovakantie, een strandverblijf, die idyllische cruise, een rondreis met of zonder begeleiding, een safari in Afrika of een expeditie naar de zuidpool,… Iets ongewoons op het oog, geen probleem! Peter en Anneke maken die reis toch gewoon op maat… speciaal voor jou !

Wij zijn geen anoniem call center, maar een partner van vlees en bloed. Iemand die het voor jou opneemt en de beste deals onderhandelt. Vertrouwen is daarbij van essentieel belang. Want als je er niet op kunt rekenen dat alles goed gaat, had je het beter zelf kunnen doen. Dat begrijpen wij als geen ander. En daarom gaan we steeds voor jou tot het uiterste. We zijn bereikbaar op momenten dat je ons nodig hebt. En geven je een duidelijk en compleet antwoord op al je vragen. We denken mee én stellen alternatieven voor. Kortom, we zijn reisagenten in hart en ziel.

Contactgegevens

Beauduinstraat 44, 3300 Tienen

+32 16 781 081

peter@checkinfortheworld.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN