DAVY GOFFINGHS INTERIEURAFWERKING

Ondernemers in Tienen Als u op zoek bent naar een interieurspecialist dan moet u eens te rade gaan bij Davy Goffinghs Interieurafwerking. Deze vakman verzorgt al uw interieurafwerking in Tienen en omgeving.…
WE ARE TIENEN I INTERIEURWERKEN DAVY GOFFINGHS

Ondernemers in Tienen

Als u op zoek bent naar een interieurspecialist dan moet u eens te rade gaan bij Davy Goffinghs Interieurafwerking. Deze vakman verzorgt al uw interieurafwerking in Tienen en omgeving. Zaakvoerder Davy is gespecialiseerd in schilderwerken, behangwerken, voegwerken en kaleitechnieken. Hij heeft al meer dan dertien jaar ervaring en is werkzaam in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen.

Schilderwerken

Maak staat op de diensten van Davy Goffinghs Interieurafwerking om uw schilderwerken voor binnen en buiten tot een goed einde te brengen. Deze schilder ijvert bij elk project voor een onberispelijk resultaat. Zijn zin voor detail en drive naar perfectie helpen hem daarbij. Hij zet tenslotte graag de puntjes op i. Om u het beste resultaat te garanderen gaat Davy steeds aan de slag met de beste merken zoals Trimetal, Sikkens en Arte. Voor buitenschilderwerken is deze schilderspecialist uitermate bedreven in kalk- en kaleitechnieken. Ook als u hulp nodig heeft omtrent kleuradvies, staat deze vakman u graag bij.

Behangwerken

Behang is helemaal terug van nooit echt weggeweest. Als u iemand nodig heeft om uw behangwerken proper, efficiënt en met zorg uit te voeren dan kunt u rekenen op Davy Goffinghs Interieurafwerking. Deze behangspecialist gaat aan de slag met alle soorten behang.

Afwerken van de ruimtes

Ook als uw ruimte nog niet helemaal is afgewerkt, staat Davy u graag bij. Hij regelt de afkit- en voegwerken, plaatst plinten in laminaat en parket en maakt ook klein maatwerk uit steigerhout. Zo kunt u uw ruimte stijlvol inkleden. Neem alvast een kijkje naar de vorige realisaties van deze specialist en u zult snappen waarom hij zo veel tevreden klanten kent.

Contactgegevens

Aarschotsesteenweg 200, 3300 Tienen

0474 33 09 41

info@interieurafwerking-goffinghs.be

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

WE ARE TIENEN