DISTRICT 10 CROSSFIT

Ondernemers in Tienen High level coaching, for everyone. Zijn groepstrainingen niet jouw ding? Dan is personal training the way to go! Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Een…
WE ARE TIENEN I DISTRICT 10 CROSSFIT

Ondernemers in Tienen

High level coaching, for everyone.

Zijn groepstrainingen niet jouw ding? Dan is personal training the way to go!

Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Een personal trainer start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht (lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam. Iedereen is verschillend en elke persoon streeft andere doelstellingen na. Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past.

CrossFit is een leuke mix van kracht- en conditieprogramma’s. Door de constante begeleiding van de coaches is CrossFit geschikt voor iedereen! CrossFit combineert een reeks van sporten onder één trainingsvorm. Oefeningen en bewegingen worden zo snel als mogelijk in hoge intensiteit uitgevoerd en trainingen gebeuren steeds onder permanente begeleiding van een persoonlijke coach.

Contactgegevens

Leuvenselaan 464, 3300 Tienen

0494 / 766 316

info@district10-crossfit.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

Instagram

WE ARE TIENEN