FIDELLE

Ondernemers in Tienen FASHION FOR LADIES AND GENTLEMAN AND DRINKS. Fidelle, trouw aan stijlvolle kleding. Fidelle is geen gewone winkel. Hier hebben ze een heel ander concept uitgedacht. ‘We willen heel…
WE ARE TIENEN I FIDELLE

Ondernemers in Tienen

FASHION FOR LADIES AND GENTLEMAN AND DRINKS.

Fidelle, trouw aan stijlvolle kleding. Fidelle is geen gewone winkel. Hier hebben ze een heel ander concept uitgedacht. ‘We willen heel graag een beleving naar buiten brengen. Bij normale winkels kan je meestal alleen overdag terecht, maar dit is bij Fidelle toch wat anders. Wij gaan open wanneer andere winkels dicht zijn’. 

Momenteel werken we op afspraak en we gaan dit in de toekomst ook proberen te behouden. Mensen vinden het heel fijn om ook ’s avonds te kunnen shoppen. In de toekomst zullen we ook met evenementen en concepten beginnen te werken, zoals bijvoorbeeld een Ladies Night of een verjaardagsshopping’.

De doelgroep voor de dames is ook bijzonder groot: maten gaan van 34 tot 44 de stijl is geschikt voor zowel jong als oud. Daarnaast wordt er ook gewerkt met vrij bekende, kwaliteitsvolle merken zoals Heartmind, Fabienne Chapot, March 23, Lee and me, Coster Copenhagen, Mos Mosh… die qua prijsklasse ongeveer in het middensegment zitten. Goed nieuws ook voor alle mannen die door hun vrouw meegesleurd worden om te komen shoppen: er zal ook een bar zijn. ‘Tevens bieden we ook een herencollectie aan zodat iedereen wat naar zijn smaak vindt. Hugo Boss is uiteraard ons paradepaardje’.

Contactgegevens

Aarschotsesteenweg 439, 3300 Tienen

0468 59 34 14 

veronique.vandevin@gmail.com

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN