FOOTPRINT TIENEN

Ondernemers in Tienen Ons vertrekpunt voor werk en leven is dat we als mens veel kunnen verwezenlijken, zowel op vlak van wat we doen als hoe we ons voelen. Zolang…
WE ARE TIENEN I FOOTPRINT

Ondernemers in Tienen

Ons vertrekpunt voor werk en leven is dat we als mens veel kunnen verwezenlijken, zowel op vlak van wat we doen als hoe we ons voelen. Zolang we goed voor onszelf zorgen en open staan om te leren en ontdekken. We gebruiken dan ook graag kennis en methodieken waarvan we uit eigen ervaring weten dat ze daarbij helpen. We werken eraan vanuit passie en eraan werken vergroot onze passie, de resultaten delen we graag met jou.

Gezellige huiselijke sfeer

We vinden dit een belangrijk onderdeel van ons werk want mensen komen met heel menselijke vragen, problemen en bezorgdheden. Hier ruimte en aandacht aan geven in een alledaagse context helpt om je gesteund en gesterkt te voelen.

Zonder vooroordelen, jij staat centraal

Mensen bestaan niet uit diagnoses en labels, wel uit verhalen van gevoelens, gedachten, gebeurtenissen en ervaringen. Hoe vreemd ze soms ook lijken, ze horen bij jou en dat maakt ze uniek en de moeite waard om te beluisteren.

Contactgegevens

Torenstraat 14, 3300 Tienen

0483 / 55 11 42

praktijk@footprint-tienen.be

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

WE ARE TIENEN