Gambrinus

Ondernemers in Tienen

Op de Grote Markt van Tienen, prachtig gesitueerd tussen het stadhuis en de O.L.V.-ten-Poelkerk, bevindt zich restaurant Gambrinus. Reeds van op de markt wordt elke lekkerbek verleid door grandeur van de façade en de imposante luchters die uitnodigen tot een bezoekje aan deze zaak.

Dit verzorgde, authentieke restaurant met een moderne toets staat bekend om zijn vleesbereidingen en de tijdelijke suggesties zorgen ervoor dat elke liefhebber van de klassieke Frans-Belgische keuken hier zijn smaak vindt. Elk gerecht wordt bereid met oog voor detail en de bijpassende salades mogen gerust omschreven worden als echte kunstwerken van de hand van de chef, die enkel werkt met de meest verse ingrediënten.

Wij streven naar een stijlvolle bediening, spontaan en amusant. Het aangeboden eten is van de beste kwaliteit, steeds met verse producten. Wij zijn gespecialiseerd in vleesgerechten: Schotse aberdeen entrecote, Australische zesrib, Belgisch witblauw côte de boeuf, filet pur en steak. De sauzen zijn à la minute bereid. Als visgerechten mogen ook de zeetong en kabeljauw niet ontbreken. Ook een dagmenu is verkrijgbaar. De wijnkaart, te ontdekken met wijnen uit alle landen en prijsklassen.

Contactgegevens

Grote markt 22, 3300 Tienen

016 81 14 17

info@gambrinustienen.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

----
Groep LB Republico
Elektriciteit Logist

Ontdek ook

MELCHIOR

DAVY GOFFINGHS INTERIEURAFWERKING

INTER ID

PODOLOGIEPRAKTIJK P.EDES

BODYSHAPE PERSONAL TRAINER

KAPPER BEX

FIDALGO

Lorentius

CIRCUS ATELIER SALTO

AIRWIN

THE SHOP

DE GOUDEN SCHAAR

BRASSERIE KRONACKER

HOTEL KRONACKER

CARXPO

SMOOOTH

CHAMPSTORE

HOBIN WONINGBOUW & RENOVATIE

KRACHTIGER

B&B DE KOEIMET

BERRETTI

BRUYNINCKX FRUIT & GROENTEN

COMPTOIR D’ENFANTS

SPORTCENTRUM GRAND SLAM

HAUTE COIFFURE PHILIPPE

‘T ZOLDERKE

MELANIE NAILS & BEAUTY

DRY MEDIA

BOUQUET BOHO

ANDRÉ CELIS

Menu