GARAGE VANTHIENEN

Ondernemers in Tienen Officiële dealer van Volkswagen, Audi en SEAT. Groep Delorge is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Audi Approved Plus en My Way. Groep Delorge…
WE ARE TIENEN I GARAGE VANTHIENEN

Ondernemers in Tienen

Officiële dealer van Volkswagen, Audi en SEAT.

Groep Delorge is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Audi Approved Plus en My Way. Groep Delorge is dé pionier in de automobielsector. Persoonlijke service en kwaliteit staan bij ons voorop en de behoeften van de klanten en de medewerkers centraal. Bij Groep Delorge leidt kennis, ervaring, enthousiasme en engagement tot onze unieke klantenbeleving. 

Wij openen de deuren naar uw persoonlijk stukje geluk.

Wij geloven dat je wagen bijdraagt aan je persoonlijk geluk en een plaats is waar vele prachtige herinneringen ontstaan zijn. Die unieke roadtrip met vrienden, die eerste kus, je slapende kinderen op de achterbank na een dagje aan de kust. Kortom, al die positieve emoties die je beleefd hebt in je wagen.

Boek je afspraak of testrit in en wij gidsen jou naar die ideale wagen om nieuwe herinneringen te maken.

Uiteraard passen we hierbij de maximale veiligheidsmaatregelen toe, om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen.

Ontdek zeker ook ons aanbod van meer dan 1.000 stockwagens en tweedehandswagens

Contactgegevens

O-Leeuwerik Z1-St Maurusweg, 3300 Tienen

+32 16 82 34 50

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN