GODISON

Ondernemers in Tienen De uitgelezen plek voor een snelle lunch of een heerlijk diner, aan de unieke bar kan je steeds terecht voor een drankje en een gezellige babbel.Wie de…
WE ARE TIENEN I GODISON

Ondernemers in Tienen

De uitgelezen plek voor een snelle lunch of een heerlijk diner, aan de unieke bar kan je steeds terecht voor een drankje en een gezellige babbel.Wie de drukte van de stad wil ontvluchten, heeft er met Brasserie Café Godison een te koesteren adresje bij.

Met zijn knappe inrichting, een open keuken en vlotte bediening is Godison door de jaren heen een begrip geworden in Tienen en omstreken.Het is de ideale plek voor een gezellige babbel, een snelle lunch, een romantisch diner of als tussenstop op je wandel- en fietstochten. Maar ook voor al uw familie- of bedrijfsfeesten, recepties en zakenlunches kan je bij ons terecht. Naast het à la carte menu, is er keuze uit een weekmenu en regelmatig nieuwe suggesties. Onze gerechten zijn gebaseerd op de Frans-Belgische keuken waarbij gebruik gemaakt wordt van dagverse seizoen producten en veel verse kruiden. Vanuit onze vernieuwde keuken en met een persoonlijke toets tovert de Chef al deze heerlijke gerechten op je bord.Tijdens de zomermaanden is het aangenaam vertoeven op het ruime tuinterrassen kan je in alle rust genieten van dit alles.

Contactgegevens

Goetsenhovenplein 20, 3300 Tienen

info@godison.be

016 41 34 00

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

WE ARE TIENEN