HAWI COACHING

Ondernemers in Tienen

Iedereen atleet! Elk op zijn/haar eigen niveau!

Sinds 2002 begeleidt Loïc atleten van alle niveaus naar persoonlijke topprestaties: of het nu een 10km lopen is binnen het uur, de Col du Galibier opfietsen of een topprestatie nastreven op een EK of WK triatlon, iedereen is atleet!

De afgelopen jaren haalden de atleten van Loïc meer dan 60 kwalificaties voor Ironman Hawaii, 7 age group wereldtitels (duatlon & triatlon), meerdere Belgische titels (duatlon & triatlon), 5 top-31 prestaties overall @ Ironman Hawaii en medailles op EK en WK. Daarnaast haalden de atleten persoonlijke besttijden op de meest diverse disciplines op diverse afstanden.

Een coachingstraject start steeds met een intakegesprek, eventueel in combinatie met een conditietest om de beginsituatie te bepalen en het traject op maat van de atleet uit te tekenen.

De trainingsgroep rond coach Loïc heet ‘Team Hawi‘. De baseline ‘ Make a U-turn to success’ verwoordt meteen de betekenis van ‘Hawi’, waar het keerpunt is van het fietstraject van Ironman Hawaii. Daar begint de echte wedstrijd, tegen de wind terug naar Kona waar nog een marathon wacht. Team Hawi verzamelt atleten die net dat verschil zoeken, de betere tweede helft op zoek naar een persoonlijke beste prestatie, in Hawaii maar uiteraard ook elders. Op regelmatige basis wordt samen getraind, op diverse locaties in België. In een plezante en ontspannen sfeer streven we ernaar elkaar uit te dagen en beter te maken, wat je niveau ook is.

Contactgegevens

Houtemstraat 9, 3300 Tienen

loic@hawicoaching.com

+32 485 58 72 44

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

----
JOHAN BOGAERTS KEEPERSACADEMY
JO FOULON BEELDEND KUNSTENAAR

Ontdek ook

‘T WIT PAARD

LA PICCOLA CANTINA

NELISSEN COMPUTERS

BARBARA MARIANI EXCLUSIVE SHOES & ACCESSOIRES

DIETICA

DE FUNSCHUUR

ESTHETIEK SOFIE

BEATIQUE MAÏTÉ

KREATOS TIENEN

DOMINO TWINS FIJNPROEVERTJE

MELCHIOR

HOTEL KRONACKER

JUWELIER TIMMERMANS

ELIXIRS DES DIEUX

DE REFUGIE

Jeans Station

CASUAL TIENEN

PMC CONSULTING

VBK LEX

TANDARTS SOPHIE DERAEDT

KRINGWINKEL HAGELAND

SANDWICHBAR YVYS

DILIO EXCLUSIVE

SPORTCENTRUM GRAND SLAM

ATELIER NIGHT LIGHT

THARWA SAID PHOTOGRAPHY

SCHOONHEIDSSALONG PHI

CARXPO

BAKKERIJ BRUT

MELANIE NAILS & BEAUTY

Menu