KANTORO

Ondernemers in Tienen Welkom bij Kantoro in Tienen, uw partner voor kantoormateriaal. Fotokopieën, drukwerken, kantoorbenodigdheden, kantoorinrichting, schoolgerief en verpakkingsmateriaal in het hart van Tienen (vlakbij de Grote Markt). 18.000 kantoorartikelen…
WE ARE TIENEN I KANTORO

Ondernemers in Tienen

Welkom bij Kantoro in Tienen, uw partner voor kantoormateriaal.

Fotokopieën, drukwerken, kantoorbenodigdheden, kantoorinrichting, schoolgerief en verpakkingsmateriaal in het hart van Tienen (vlakbij de Grote Markt). 18.000 kantoorartikelen binnen handbereik. Kantoro is de partner die uw bedrijf of organisatie kan helpen om zo vlot en zo efficiënt mogelijk te opereren. U kan bij ons terecht voor een zeer snelle en vooral professionele kopie- en drukwerkservice, voor zowel kleine als grote opdrachten, maar we bieden ook een enorm assortiment aan kwalitatief hoogstaande kantoorbenodigdheden aan. 

Van bedrijven en zelfstandigen tot scholen en verenigingen, en zelfs particulieren: ons brede aanbod kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, luxeartikelen, schoolgerief en verpakkingsmateriaal staat ter beschikking van hen allemaal. 

Contactgegevens

Gilainstraat 49, 3300 Tienen

016 82 62 20

info@kantoro.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN