KAPPER BEX

Ondernemers in Tienen Is de tijd weer aangebroken voor een frisse nieuwe look? Breng dan zeker Kapper Bex eens een bezoek!  Alternatief kapsalon Kapper Bex onderscheidt zich van de concurrentie door algemeen…
WE ARE TIENEN I KAPPER BEX

Ondernemers in Tienen

Is de tijd weer aangebroken voor een frisse nieuwe look? Breng dan zeker Kapper Bex eens een bezoek! 

Alternatief kapsalon

Kapper Bex onderscheidt zich van de concurrentie door algemeen goede service, maar voornamelijk door een geheel eigen stijl. Bent u op zoek naar iets nieuws om te doen met uw kapsel? Dan zal Kapsalon Bex u met veel plezier verderhelpen! Kapper Bex werkt trouwens met zowel mannen als vrouwen: iedereen is welkom! 

Altijd goede bediening

Een vlotte service is belangrijk voor elke zaak, misschien nog meer voor een kapsalon. De mensen komen al graag eens hun maandelijkse/wekelijkse/… babbeltje doen terwijl ze hun haren laten knippen. Bij Kapper Bex zal u steeds met open armen ontvangen worden en daarbovenop niet alleen met een piekfijn kapsel, maar ook met een goed humeur de zaak buitenwandelen! 

Is uw haar toe aan een make-over? Kom dan zeker eens lang bij Kapper Bex in het centrum van Tienen, op slechts enkele tientallen meters van het stadhuis. 

Contactgegevens

Wolmarkt 3, 3300 Tienen

016 81 68 65

Links naar externe pagina’s

Facebook

WE ARE TIENEN