KLASSIEK IN DE KAPEL

Ondernemers in Tienen ‘Klassiek in de Kapel’ is een initiatief van Jacques Kinnaer en Bart Debbaut dat het aanbod aan oude en klassieke muziek in Tienen wil vergroten. Klassiek in…
WE ARE TIENEN I KLASSIEK IN DE KAPEL

Ondernemers in Tienen

‘Klassiek in de Kapel’ is een initiatief van Jacques Kinnaer en Bart Debbaut dat het aanbod aan oude en klassieke muziek in Tienen wil vergroten.

Klassiek in de Kapel ontstond begin 2019 als pop-up concept in de Kapel van het oude College met de bedoeling om het aanbod aan oude en klassieke muziek in Tienen en omstreken te verhogen. Vanaf het eerste concert was deze pop-up een zodanig succes het moeilijk anders kon dan dat het verder gezet zou worden. De pop-up “Klassiek in de Kapel” groeide intussen uit tot een vzw. De doelstelling blijft nog steeds dezelfde: klassieke artiesten en ensembles een podium geven, en het publiek uit Tienen en omstreken blijven verrassen met de mooiste oude en klassieke muziek.

Op zoek naar een mooi, muzikaal cadeau voor jezelf of iemand anders? Via onze website kan je ook enkele opmerkelijke CD’s kopen van ensembles of muzikanten die we al te gast hadden of binnenkort te gast zullen zijn. Je kan deze CD’s voor een zacht prijsje kopen. En daarna genieten van de warme, mooie, innemende klanken van uw lievelingscomponisten en -uitvoerders.

Op die manier steun je de musici die door een zeer moeilijke periode gaan tijdens deze coronacrisis. #reddecultuur

Contactgegevens

Lombardstraat 9, 3300 Tienen

0744/837.462

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN