LA FONTANELLA

Ondernemers in Tienen La Fontanella serveert u overheerlijke Italiaanse specialiteiten in een intiem kader vlak aan de Veemarkt te Tienen. La Fontanella is een Italiaans restaurant inTienen gespecialiseerd in Italiaanse…
WE ARE TIENEN I LA FONTANELLA

Ondernemers in Tienen

La Fontanella serveert u overheerlijke Italiaanse specialiteiten in een intiem kader vlak aan de Veemarkt te Tienen.

La Fontanella is een Italiaans restaurant inTienen gespecialiseerd in Italiaanse gerechten, deegwaren, pizza. Belgische keuken met klassieke toppers staan ook op het menu.Pizza gebakken op houtoven.

Sinds 2008 runnen Heidi en Nicola La Fontanella en hebben er heel wat verfraaiingswerken uitgevoerd aan het interieur. Het typische smalle restaurant doet meteen denken aan Italië! Authentieke Italiaanse gerechten staan hier centraal. Osso Bucco en verse inktvis zijn enkele van de vele specialiteiten die vers bereid worden. De inktvissen worden in huis schoongemaakt en gefrituurd op traditionele manier… Heerlijk!!

Onze pas volledig vernieuwde houtoven levert overheerlijke pizza’s volgens origineel recept. De oven wordt enkel met beuk-, fruit-, of eikenhout gestookt, wat extra aromatische dimensie geeft aan onze pizza’s. Alle wereldgekende pizza’s komen bij ons aan bod, maar ook de enkele eigen creaties van de chef zijn niet te versmaden. Of laat u verrassen door de inspiratie van de chef in de vorm van een calzone.

Contactgegevens

Beauduinstraat 8, 3300 Tienen
016/82 48 32

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN