MELANIE NAILS & BEAUTY

Ondernemers in Tienen Een warme welkom bij Melanie Nails&Beauty. Voor een professionele en gepassioneerde ervaring op vlak van schoonheidszorgen ben je hier aan het juiste adres. Vrouwen & mannen van…
WE ARE TIENEN I MELANIE NAILS & BEAUTY

Ondernemers in Tienen

Een warme welkom bij Melanie Nails&Beauty. Voor een professionele en gepassioneerde ervaring op vlak van schoonheidszorgen ben je hier aan het juiste adres. Vrouwen & mannen van alle leeftijden kunnen genieten van een behandeling met een extra personal touch. Omdat ik ook bewust wil omgaan met milieu en dieren, gebruik ik enkel cruelty free gelabelde merken.

MAKING YOU LOVE YOURSELF, JUST A LITTLE BIT MORE.NAILS & BEAUTYEen warme welkom bij Melanie Nails&Beauty Voor een professionele en gepassioneerde ervaring op vlak van schoonheidszorgen ben je hier aan het juiste adres.Vrouwen & mannen van alle leeftijden kunnen genieten van een behandeling met een extra personal touch.Omdat ik ook bewust wil omgaan met milieu en dieren, gebruik ik enkel cruelty free gelabelde merken.

Liefde – Passie – Interesse

Dè sleutelwoorden om via mijn eigen weg, schoonheidsspecialiste te worden. Ik startte met de opleiding gelnagels bij Pronails in Sint-truiden en merkte al heel snel dat dit helemaal mijn ding is. De beslissing was dan snel genomen om me te specialiseren als schoonheidsspecialiste. Daar ontdekte ik mijn liefde voor de Beautysector.

Gelaatsverzorgingen, gelnagels & lashliften zijn mijn passie’s geworden! Ik ben ook gespecialiseerd in sugarwaxing, pedicure, Gelbottle BIAB.

Bij een gelaatsverzorging streef ik naar huidverbetering door het gebruik van biologische en niet schadelijke topproducten. Daardoor zijn onze behandelingen uniek & niet schadelijk voor je huid en het milieu.

Contactgegevens

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

WE ARE TIENEN