MELANIE NAILS & BEAUTY

Ondernemers in Tienen

Een warme welkom bij Melanie Nails&Beauty. Voor een professionele en gepassioneerde ervaring op vlak van schoonheidszorgen ben je hier aan het juiste adres. Vrouwen & mannen van alle leeftijden kunnen genieten van een behandeling met een extra personal touch. Omdat ik ook bewust wil omgaan met milieu en dieren, gebruik ik enkel cruelty free gelabelde merken.

MAKING YOU LOVE YOURSELF, JUST A LITTLE BIT MORE.NAILS & BEAUTYEen warme welkom bij Melanie Nails&Beauty Voor een professionele en gepassioneerde ervaring op vlak van schoonheidszorgen ben je hier aan het juiste adres.Vrouwen & mannen van alle leeftijden kunnen genieten van een behandeling met een extra personal touch.Omdat ik ook bewust wil omgaan met milieu en dieren, gebruik ik enkel cruelty free gelabelde merken.

Liefde – Passie – Interesse

Dè sleutelwoorden om via mijn eigen weg, schoonheidsspecialiste te worden. Ik startte met de opleiding gelnagels bij Pronails in Sint-truiden en merkte al heel snel dat dit helemaal mijn ding is. De beslissing was dan snel genomen om me te specialiseren als schoonheidsspecialiste. Daar ontdekte ik mijn liefde voor de Beautysector.

Gelaatsverzorgingen, gelnagels & lashliften zijn mijn passie’s geworden! Ik ben ook gespecialiseerd in sugarwaxing, pedicure, Gelbottle BIAB.

Bij een gelaatsverzorging streef ik naar huidverbetering door het gebruik van biologische en niet schadelijke topproducten. Daardoor zijn onze behandelingen uniek & niet schadelijk voor je huid en het milieu.

Contactgegevens

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

---
JO FOULON BEELDEND KUNSTENAAR
ARCHITECTENBUREAU JORIS GIJSENBERG

Ontdek ook

PAPILLIO

SPARKLING NAILS by EMINA

DE REFUGIE

‘T ZOLDERKE

DRANKENCENTRUM VERDEYEN

HOBIN WONINGBOUW & RENOVATIE

STEVEN MASSART

JOHAN BOGAERTS KEEPERSACADEMY

STREET FOOD

KANTORO

MAUNA LOA

R.W. SANITAIR

DECLERCQ JUWELIERS

EXCLUSIEF DIRK

PODOLOGIEPRAKTIJK P.EDES

NICE PRODUCTIONS

ALPHA HOTEL

SCHOENEN HUYSECOM

DAVY GOFFINGHS INTERIEURAFWERKING

FINTRO TIENEN

ANDRÉ CELIS

BARBARA MARIANI EXCLUSIVE SHOES & ACCESSOIRES

HAARIDEE HANS

ROSE DE MOI

THEATERCAFÉ

DESIGN PEETERS

GET STYLED

AIRWIN

ARROWFIT

MOTION CENTER

Menu