SCHOONHEIDSSALON MELISSA

Ondernemers in Tienen Melissa, zaakvoerster met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste is fier om samen met haar team een trendy schoonheidssalon te runnen met oog op detail, persoonlijkheid…
WE ARE TIENEN I MELISSA

Ondernemers in Tienen

Melissa, zaakvoerster met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste is fier om samen met haar team een trendy schoonheidssalon te runnen met oog op detail, persoonlijkheid en professioneel advies omtrent huidverbetering, make-up, kunstnagels en figuurcorrectie.

Zowel mevrouw als mijnheer kan er terecht voor een verzorging op maat. Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste uitgangspunten. We gebruiken merken als ENVIRON, DERMALOGICA, JANE IREDALE, POWERSLIM en O.P.I. Bij ons bent u niet de zoveelste in rij, maar kan iedere klant genieten van een gepersonaliseerde behandeling met daarbij het juiste advies voor uw thuisverzorging.

Onze verschillende medewerksters weten als geen ander wat je huid nodig heeft om gezond te zijn. Ze kennen alle kneepjes van het vak en zijn op de hoogte van de laatste nieuwe technieken om jouw huid fantastisch te verzorgen. Naast gelaatsbehandelingen bieden wij ook tal van andere behandelingen aan zoals ontharingen, manicure, pedicure, wimper-extensions en lichaamsbehandelingen zoals Endermologie Lipomassages om uw figuur te moddeleren, evenals begeleiding met de Powerslim-methode om gewicht te verliezen. Voor het plaatsen van kunstnagels of semi-permanente nagellak kan u ook bij ons terecht, wij toveren uw handen om tot prachtige kunstwerkjes.

Contactgegevens

Minderbroedersstraat 24, 3300 Tienen

016 81 31 80

info@schoonheidssalonmelissa.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN