SCHOONHEIDSSALON MELISSA

Ondernemers in Tienen

Melissa, zaakvoerster met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste is fier om samen met haar team een trendy schoonheidssalon te runnen met oog op detail, persoonlijkheid en professioneel advies omtrent huidverbetering, make-up, kunstnagels en figuurcorrectie.

Zowel mevrouw als mijnheer kan er terecht voor een verzorging op maat. Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste uitgangspunten. We gebruiken merken als ENVIRON, DERMALOGICA, JANE IREDALE, POWERSLIM en O.P.I. Bij ons bent u niet de zoveelste in rij, maar kan iedere klant genieten van een gepersonaliseerde behandeling met daarbij het juiste advies voor uw thuisverzorging.

Onze verschillende medewerksters weten als geen ander wat je huid nodig heeft om gezond te zijn. Ze kennen alle kneepjes van het vak en zijn op de hoogte van de laatste nieuwe technieken om jouw huid fantastisch te verzorgen. Naast gelaatsbehandelingen bieden wij ook tal van andere behandelingen aan zoals ontharingen, manicure, pedicure, wimper-extensions en lichaamsbehandelingen zoals Endermologie Lipomassages om uw figuur te moddeleren, evenals begeleiding met de Powerslim-methode om gewicht te verliezen. Voor het plaatsen van kunstnagels of semi-permanente nagellak kan u ook bij ons terecht, wij toveren uw handen om tot prachtige kunstwerkjes.

Contactgegevens

Minderbroedersstraat 24, 3300 Tienen

016 81 31 80

info@schoonheidssalonmelissa.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

----
ROSE DE MOI
DRAGON ROAST

Ontdek ook

B&B DE KOEIMET

ESTHETIEK SOFIE

DILIO EXCLUSIVE

SCHILDERWERKEN ANDY

ARCHITECTENBUREAU JORIS GIJSENBERG

VOICE DIALOGUE INSTITUUT

SCHOENEN HUYSECOM

GARAGE MUES

FRITUUR LYDIA

PRAKTIJK WONDERBAAR

PEPEROSSO

PAPILLIO

BROUWERIJ HOPLINTER

DESIGN PEETERS

LINGERIE CHARIS

FOOTPRINT TIENEN

HOBIN WONINGBOUW & RENOVATIE

ANDRÉ CELIS

HAUTE COIFFURE PHILIPPE

BARTHOLOMEUS MEESTER-KAASHEER

Elektriciteit Logist

INTER ID

DAVY GOFFINGHS INTERIEURAFWERKING

HOTEL KRONACKER

AST 77 ARCHITECTEN

SPORTCENTRUM GRAND SLAM

GET STYLED

NELISSEN COMPUTERS

STEK

LA BELLE FINESSE

Menu