SCHOONHEIDSSALON MELISSA

Ondernemers in Tienen

Melissa, zaakvoerster met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste is fier om samen met haar team een trendy schoonheidssalon te runnen met oog op detail, persoonlijkheid en professioneel advies omtrent huidverbetering, make-up, kunstnagels en figuurcorrectie.

Zowel mevrouw als mijnheer kan er terecht voor een verzorging op maat. Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste uitgangspunten. We gebruiken merken als ENVIRON, DERMALOGICA, JANE IREDALE, POWERSLIM en O.P.I. Bij ons bent u niet de zoveelste in rij, maar kan iedere klant genieten van een gepersonaliseerde behandeling met daarbij het juiste advies voor uw thuisverzorging.

Onze verschillende medewerksters weten als geen ander wat je huid nodig heeft om gezond te zijn. Ze kennen alle kneepjes van het vak en zijn op de hoogte van de laatste nieuwe technieken om jouw huid fantastisch te verzorgen. Naast gelaatsbehandelingen bieden wij ook tal van andere behandelingen aan zoals ontharingen, manicure, pedicure, wimper-extensions en lichaamsbehandelingen zoals Endermologie Lipomassages om uw figuur te moddeleren, evenals begeleiding met de Powerslim-methode om gewicht te verliezen. Voor het plaatsen van kunstnagels of semi-permanente nagellak kan u ook bij ons terecht, wij toveren uw handen om tot prachtige kunstwerkjes.

Contactgegevens

Minderbroedersstraat 24, 3300 Tienen

016 81 31 80

info@schoonheidssalonmelissa.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

----
ROSE DE MOI
DRAGON ROAST

Ontdek ook

CHECK IN FOR THE WORLD-SELECTAIR

Gambrinus

PODOLOGIEPRAKTIJK P.EDES

FIDELLE

SANDWICHBAR YVYS

FINTRO TIENEN

DE GOUDEN SCHAAR

PALME D’OR

SPORTCENTRUM GRAND SLAM

EXCLUSIEF DIRK

BRUYNINCKX FRUIT & GROENTEN

FRUIT VANHELLEMONT

LA VIE EN ROSE

MAUNA LOA

BERRETTI

HAWI COACHING

ANTOON VANDERBORGHT GUITARIST

GARAGE MUES

ALLES KIDS

Bizzpartner

PEARLE OPTICIENS

CHAMPSTORE

THE SHOP

CLIPPIZ BY FELIZ

WIJNEN VAN GEYSEGHEM

DE TAFEL

C-SUN BEAUTY- EN ZONNECENTER

VOETPRAKTIJK ILONA

DOMINO TWINS FIJNPROEVERTJE

DAGBLANDHANDEL CLUTS

Menu