MOTION CENTER

Ondernemers in Tienen Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hart van Tienen. We voorzien steeds de beste, gespecialiseerde therapeut voor elke aandoening of revalidatie.  Beweging ondersteund door kinesitherapie of personal training staat…
WE ARE TIENEN I MOTION CENTER

Ondernemers in Tienen

Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hart van Tienen. We voorzien steeds de beste, gespecialiseerde therapeut voor elke aandoening of revalidatie. 

Beweging ondersteund door kinesitherapie of personal training staat bij Motion Center centraal. Om kwaliteitsvolle zorg te kunnen bieden, geloven we er echter sterk in dat naast beweging, ook aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk zijn. Daarom bieden we ook voedingsadvies en psychotherapeutische diensten aan.

Doordat deze verschillende disciplines zich onder één dak bevinden, kan je bij ons niet alleen terecht voor individuele consultaties bij onze therapeuten, maar begeleiden we onze patiënten ook aan de hand van multidisciplinaire begeleidingstrajecten.

In Motion Center staat zowel voor volwassenen als kinderen en jongeren een multidisciplinair team klaar dat bestaat uit getalenteerde therapeuten en coaches, met elk verschillende opleidingen en interesses.

  • Kinesitherapeuten
  • Personal trainers
  • Diëtisten
  • Psychologen en psychotherapeuten

Contactgegevens

Gilainstraat 63, 3300 Tienen

016/ 88 49 16

info@motioncenter.be 

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN