MULTIOBUS

Ondernemers in Tienen UW PARTNER VOOR VEILIG & PROFESSIONEEL PERSONEN-VERVOER! MULTIOBUS, STERK IN PERSONENVERVOER Als autocar-/autobusonderneming dragen wij veiligheid en service hoog in het vaandel. Ons wagenpark is gevarieerd, jong en up-to-date. Een…
WE ARE TIENEN I MULTIOBUS

Ondernemers in Tienen

UW PARTNER VOOR VEILIG & PROFESSIONEEL PERSONEN-VERVOER!

MULTIOBUS, STERK IN PERSONENVERVOER

Als autocar-/autobusonderneming dragen wij veiligheid en service hoog in het vaandel. Ons wagenpark is gevarieerd, jong en up-to-date. Een vloot van een twaalftal luxe-autocars en goed opgeleide chauffeurs bezorgen reizigers keer op keer een zorgeloze reis.
Daarnaast zet MULTIOBUS dagelijks, als betrouwbare partner van De Lijn, meer dan 150 lijnbussen en 220 chauffeurs in om reizigers naar en van school, station, werk, de markt, … te vervoeren. Van Brussel, via Leuven, Aarschot, Diest, Sint-Truiden, Tienen tot Waver kan je onze lijnbussen tegenkomen.

VERVOER OP MAAT

Wij verzorgen al sinds vele generaties reizen in het binnen- en buitenland voor kleine en grote groepen, voor scholen, bedrijven, verenigingen, jeugdbewegingen, particulieren, enz…

Of u nu een daguitstap of een meerdaagse reis wenst, een studiereis, schoolreis, fietsvakantie, personeelsvervoer, pendeldienst, rijdende meeting of exclusieve bedrijfsuitstap?
Of u wenst te reizen met lift-autocar, mini-autocar, VIP-coach of luxe-autocar?

MULTIOBUS heeft aanbod voor ieders budget!  

Naast de autocarverhuur, autocarreizen, lijndiensten en speciaal vervoer bieden we sinds kort ook shuttlediensten voor events aan met onze 100% elektrische autobussen. Door de lancering van de eerste elektrische bussen in België kiest MULTIOBUS bewust voor het milieu met focus op duurzame energie.  Zo worden de batterijen van onze elektrische bussen met 100% zonne-energie geladen. Lees hier alles over onze inzet op  ‘elektrische mobiliteit’.

Contactgegevens

Industriepark 18, 3300 Tienen

+32 (0)16 81 25 52

info@multiobus.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

Linkedin

WE ARE TIENEN