OPTIEK VAN LINDT

Ondernemers in Tienen Van harte welkom in onze compleet vernieuwde winkel!Van harte welkom in onze compleet vernieuwde winkel! Kom eens langs en ontdek onze natuurlijke moswand met tentoongestelde brillen van…
WE ARE TIENEN I VAN LINDT

Ondernemers in Tienen

Van harte welkom in onze compleet vernieuwde winkel!Van harte welkom in onze compleet vernieuwde winkel! Kom eens langs en ontdek onze natuurlijke moswand met tentoongestelde brillen van Theo eyewear, op en top Belgisch. Geniet van de tonen, het terras, de opmerkelijke lusters en de stijlvolle uitstraling.Je kan in alle rust een oogmeting laten uitvoeren of in een ontspannen sfeer een leuk nieuw montuur uitkiezen.

Wist je dat je bij ons het grootste aanbod aan brillen en zonnebrillen kan vinden? Er is nu ook een speciaal ingerichte kids-corner waar we nog meer aandacht besteden aan de allerkleinsten. Zo wordt een bril kiezen voor hen een echt avontuur! Ons team bestaat uit 6 gediplomeerde opticiens die blijven investeren in modetrends en de meest geavanceerde meettechnieken. Zo kunnen we je in elke situatie professioneel advies aanbieden dat is aangepast aan jouw persoonlijke behoeften.Maak gebruik van onze grote klantenparking aan de achterkant van de winkel (ook voor rolstoelgebruikers en kinderwagens), deze kan je bereiken via de Kapelstraat 47.

Bij het lezen kantelt uw ooglens. Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan waardoor uw zicht onscherp kan worden. De Rodenstock DNEye® PR0 scanner neemt deze wetenschap, als enige in zijn soort, mee in zijn analyse. Deze extra meetgegevens worden ingezet om het leesdeel in uw brillenglazen nog preciezer in te slijpen. En dat verschil merkt u. U heeft minder last van vermoeide ogen en kunt zonder moeite genieten van uw favoriete boek.

Kortom: kom langs bij Optiek Van Lindt in Tienen, dan bent u verzekerd van de perfecte bril! 

Contactgegevens

Beauduinstraat 24, 3300 Tienen 

016 81 97 76 E

info@optiekvanlindt.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN