PARTYEVENTING

Ondernemers in Tienen Partyeventing, all about your flavour! Een unieke hamburgerwagen, in de vorm van een hamburger, een stijlvolle frietwagen of praktisch ingerichte tent, gecombineerd met smakelijke gerechten maakt van…
WE ARE TIENEN I PARTYEVENTING

Ondernemers in Tienen

Partyeventing, all about your flavour! Een unieke hamburgerwagen, in de vorm van een hamburger, een stijlvolle frietwagen of praktisch ingerichte tent, gecombineerd met smakelijke gerechten maakt van Partyeventing de geschikte partner voor uw topevent!Partyeventing is een professionele cateraar voor bedrijfsfeesten, evenementen en feesten.

We verhuren eveneens alle materialen om jouw evenement te doen slagen met enkele unieke stuks in de aanbieding zoals een hamburgerwagen in de vorm van een…. hamburger.

Party Eventing. Easy Food Solutions

Party Eventing is uw kok aan huis, uw traiteur, uw cateraar, uw foodtruck, uw partyplanner die op elk feestelijk moment in uw leven zorgt voor lekker eten, een vlotte bediening en de verhuur van feestmaterialen. 

Wij verwennen u en uw gasten, van 10 tot 10.000 genodigden, bij u thuis, op kantoor of op locatie met huis-bereide gerechten, markt-verse producten en onze persoonlijke en flexibele service. Ons assortiment aan catering formules is zoals uw eetlust, gigantisch! Van een kraakvers ontbijt tot een walking dinner, van een pizza & pastabuffet tot een Belgisch frietfestival, van onze vrolijke hamburgerkraam tot een dessertenbuffet om duimen en vingers af te likken. 

Let’s get the party started!

Voor 10 tot 10.000 personen…

Party Eventing is een energiek familiebedrijf dat 100% inzet op mobiele catering in alle mogelijke opstellingen voor feestjes, fuiven en events, voor kleine en hele grote groepen, in heel België. Frietwagen, hamburgerkraam, pasta & pizza foodtruck, doner kebabkraam, BBQ, pannenkoekenstel, wafelijzers, popcornmachine of chocoladefontein huren met of zonder personeel? Tafels, stoelen, tenten, mobiele keuken, tapinstallatie, loungemeubelen, borden en bestek huren? Yes, we can!

Contactgegevens

Sint-Katharinastraat 7, 3300 Tienen

info@partyeventing.be

0498 50 30 06

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

WE ARE TIENEN