PEARLE OPTICIENS

Ondernemers in Tienen Pearle Opticiens bestaat in België al sinds 1983. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in de beste zorg voor ogen en dat heeft ons marktleider in België gemaakt.…
WE ARE TIENEN I PEARLE OPTICIENS

Ondernemers in Tienen

Pearle Opticiens bestaat in België al sinds 1983. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in de beste zorg voor ogen en dat heeft ons marktleider in België gemaakt. Pearle Opticiens is voor iedereen toegankelijk, waardoor vele mensen de zorg voor hun ogen aan ons toevertrouwen. Vanaf hun allereerste hippe kinderbril tot innovatieve contactlenzen, van trendbrillen tot de nieuwste zonnebrillencollecties.

Wij dragen zorg voor je ogen en je portemonnee

Onze expertise komt voort uit onze brede interesse in zorg, ogen en de ontwikkelingen in de optiekwereld. Hierdoor heeft ons bedrijf een nieuwsgierige dynamiek ontwikkeld, met altijd vooruitstrevende, interessante mogelijkheden en inzichten. Zo ontwikkelen we ons op het gebied van dunnere brillenglazen, de meest geavanceerde contactlenzen en vernieuwende apparatuur. Dit vertalen we door in de manier waarop we ons bedrijf inrichten en onze service en kennis aanbieden. We zijn daardoor al jaren een vaste waarde in het straatbeeld.

Een ding is altijd hetzelfde gebleven: onze zorg voor je ogen en je portemonnee. Want goed zien en er goed uitzien aan een scherpe prijs, dat is het motto van Pearle Opticiens!

Contactgegevens

Leuvensestraat 21, 3300 Tienen

016 81 93 91

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN