PLAZA LINGERIE ASTRID

Ondernemers in Tienen Plaza Lingerie Astrid is een speciaalzaak in lingerie, bad- en nachtmode voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Op een persoonlijke en professionele manier help ik u verder…
WE ARE TIENEN I PLAZA LINGERIE ASTRID

Ondernemers in Tienen

Plaza Lingerie Astrid is een speciaalzaak in lingerie, bad- en nachtmode voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Op een persoonlijke en professionele manier help ik u verder in de zoektocht naar uw ideale lingerie, ongeacht de maat die u heeft. ‘Plaza Lingerie’ is sinds jaar en dag een vaste waarde in de tintelende suikerstad Tienen.

DE UNIEKE AANPAK VAN PLAZA LINGERIE ASTRID

Ik kies er bewust voor om geen webshop te installeren, omdat ik er zeker van wil zijn dat u met het juiste naar buiten gaat.
Ik ga samen met u op zoek naar de lingerie die u op het lijf geschreven is. We kijken waar u zich goed in voelt en waar u precies naar op zoek bent.

Daarenboven ontvangt u telkens een korting van 5% op uw volgende aankoop.

Kortom: een bezoek aan ‘Plaza Lingerie Astrid’ is de ideale manier om volledig te ontspannen en te genieten van de nodige portie ‘me-time’. Ik hoop u graag snel te verwelkomen! Neem een kijkje op de contactpagina voor alle info rond het adres en openingsuren.

Contactgegevens

Hennemarkt 25, 3300 Tienen
016/81 97 22

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

Instagram

WE ARE TIENEN