R.W. SANITAIR

Ondernemers in Tienen Uw Leverancier in sanitair en verwarming! RW SANITAIR, VOOR PROFESSIONALS EN DOE-HET-ZELVERS RW Sanitair biedt kwaliteit en service aan, zowel voor de vaklui uit de sector als…
WE ARE TIENEN I R.W. Sanitair

Ondernemers in Tienen

Uw Leverancier in sanitair en verwarming!

RW SANITAIR, VOOR PROFESSIONALS EN DOE-HET-ZELVERS

RW Sanitair biedt kwaliteit en service aan, zowel voor de vaklui uit de sector als voor de doe-het-zelver die met professioneel materiaal wil werken. Op 11 april 2005 begon Renaud Wéris de sanitair-speciaalzaak op de vroegere locatie van Vranckx Sanitair. Hij doopte het om tot RW Sanitair en ging door op het uitgebouwde elan en met dezelfde kwaliteitsmerken.
‘Onze zaak gaat prat op het deskundig werken en de mensen met kennis van zaken te helpen bij de juiste keuze wat verwarming en sanitair betreft en dit in een zeer brede context.

We leveren zowel aan professionele klanten als aan particulieren. Want ook particulieren willen met kwaliteit werken”, zegt Renaud. “We hebben steeds een zeer grote voorraad aan belangrijke onderdelen, radiatoren, toestellen en meubels, zodat de vaklui snel kunnen bediend worden. Dit is tegelijk ook een grote troef voor onze particuliere klanten. Zo kunnen beiden genieten van het zeer uitgebreide gamma van sanitair.”

Bij RW Sanitair kan men rekenen op kennis van zaken en jaren lange ervaring en een flinke bagage. Dringend een boiler, waterverzachter, badverwarmer of dergelijke toestellen nodig? Geen probleem, RW Sanitair laat je niet in de kou staan en laat je niet lang wachten op nieuwe toestellen of onderdelen.

Contactgegevens

Leuvenselaan 499, 3300 Tienen

016 82 05 91

info@rwsanitair.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN