RISTORANTE ROMA

Ondernemers in Tienen Proef het échte Italië in Tienen, kom eens puur genieten bij RISTORANTE ROMA. Wij bieden u een waaier aan eerlijke & vers bereide gerechten. De echte Italiaanse…
WE ARE TIENEN I RISTORANTE ROMA

Ondernemers in Tienen

Proef het échte Italië in Tienen, kom eens puur genieten bij RISTORANTE ROMA. Wij bieden u een waaier aan eerlijke & vers bereide gerechten. De echte Italiaanse keuken: eerlijk en authentiek, met een moderne twist op 50 meters van de Grote Markt in Tienen. Onze specialiteiten zijn de gerechten met pistache, van voorgerecht tot dessert.

Maakt u een uitstap? Gaat u shoppen? Het suikermuseum bezoeken? Pizzeria Roma ligt in het handelscentrum dat tevens het historische centrum van Tienen is.

U kan in Pizzeria Roma niet alleen terecht voor een groot assortiment pizza’s en pasta, maar ook voor specialiteiten bereid volgens traditionele Italiaanse wijze zoals Ossobucco Maison, Scaloppina, enz. Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een vrijgezellenavond, een bedrijfsfeest… Vertel wat je graag zou doen en vraag vrijblijvend een offerte!

Contactgegevens

Peperstraat 6, 3300 Tienen

016/43 68 69

info@ristoroma.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN