RZ HEILIG HART TIENEN

Ondernemers in Tienen

Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen biedt iedere patiënt professionele zorg aan die als vriendelijk en inlevend ervaren wordt. Met zin voor initiatief gaan onze medewerkers voor hoge kwaliteit en zeer tevreden patiënten.

Alle patiënten kunnen bij ons terecht voor een snelle en professionele diagnose, en voor een optimale specialistische behandeling. We munten uit in een professionele, vriendelijke en inlevende omgang met patiënten en met elkaar. We zijn ervan overtuigd dat je door deze drie basiswaarden zeer tevreden patiënten krijgt en een inspirerend en motiverend werkklimaat creëert dat samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en het opnemen van verantwoordelijkheid stimuleert. Met zin voor initiatief maken onze medewerkers het verschil.

We leveren aan elke patiënt kwaliteitsvolle zorg, met bijzondere aandacht voor patiëntveiligheid, en toetsen die aan (inter)nationale normen en standaarden. We leggen verantwoording af over onze zorgkwaliteit en informeren het publiek en onze partners hierover. We streven naar een efficiënte organisatie van de zorg rond de patiënt. Dit veronderstelt ook overleg met en inspraak van de patiënt. We bouwen onze zorg uit met andere zorgverleners en gezondheidsvoorzieningen.

We engageren ons ook buiten de ziekenhuismuren in preventie en hulpverlening. We voeren een duurzaam financieel en materieel beleid opdat we met de beschikbare middelen de best mogelijke zorg kunnen leveren.

Contactgegevens

Kliniekstraat 45 3300 Tienen

Tel. 016 80 90 11

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

---
DILIO EXCLUSIVE
FIDALGO

Ontdek ook

DAVY GOFFINGHS INTERIEURAFWERKING

DESIGN PEETERS

BOUQUET BOHO

SCHOENEN HUYSECOM

WERNER SABO

CIRCUS ATELIER SALTO

PMC CONSULTING

SCHOONHEIDSINSTITUUT FI’ELLE

PRAKTIJK WONDERBAAR

R.W. SANITAIR

PONSAERTS

GROEP LB VERZEKERINGEN

VBK LEX

B&B DE KOEIMET

SPARKLING NAILS by EMINA

FRUIT VANHELLEMONT

TOKAI OPTECS

WIJNEN VAN GEYSEGHEM

GARAGE MUES

PEPEROSSO

DANCIN’MOVEMENT CENTRUM

SCHOONHEIDSSALON MELISSA

PARTYEVENTING

LINGERIE CHARIS

DISTRICT 10 CROSSFIT

STEVEN MASSART

OPERA BAR

DE TAFEL

DE GOUDEN SCHAAR

ING-MAR

Menu