SCHOENEN HUYSECOM

Ondernemers in Tienen Op zoek naar het perfecte paar schoenen? Breng dan zeker een bezoekje aan Huysecom in Tienen & Kitrye in Brussel en laat je inspireren door onze ruime…
WE ARE TIENEN I SCHOENEN HUYSECOM

Ondernemers in Tienen

Op zoek naar het perfecte paar schoenen?

Breng dan zeker een bezoekje aan Huysecom in Tienen & Kitrye in Brussel en laat je inspireren door onze ruime collecties schoenen voor dames, heren, kids en teens.Wij brengen de allernieuwste trends van designers tot bij u!  Met de nodige vakkennis, oog voor kwaliteit en modeadvies op maat… zo vinden we voor iedereen een passend paar.

Vanuit een rijke traditie (sedert 1848) brengt schoenwinkel Huysecom in Tienen schoenen voor dames, heren en kinderen van de designer tot bij de klant. In onze etalage met een oppervlakte van 40 m² kan u alvast wat inspiratie opdoen. In onze winkel helpen we u graag met modeadvies en kennis van zake aan het perfecte paar schoenen.

Huysecom biedt schoenen en handtassen aan van trendy merken zoals Guess, Converse, New Balance, Timberland, AGL, Camper, Maripé, Cypres, Voltan, UGG, Hugo Boss, Birkenstock, Van Bommel, Kipling, Scapa, Arche, …Het merendeel van onze schoenmerken zijn van Italiaanse origine, aangevuld met mooie schoencollecties uit o.a. Spanje, Frankrijk en Engeland. Onze sportschoenen komen voornamelijk uit het Verre Oosten. Handtassen zijn een toemaatje in ons assortiment: in onze collecties handtassen proberen we steeds leuke en net iets andere modellen aan te bieden aan betaalbare prijzen.

U vindt bij ons eveneens een uitgebreid aanbod pantoffels van o.a het bekende merk Giesswein. We zijn steeds op zoek naar nieuwe ‘looks’ maar besteden ook veel aandacht aan draagbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Ook voor kleine en grote schoenmaten kan u bij ons terecht. Heeft u vragen of krijgt u graag advies over het onderhoud van uw schoenen? Bij Huysecom adviseren we u met de glimlach! Onze winkel is gelegen te Tienen, pal tussen Sint-Truiden en Leuven, halfweg Brussel-Luik, op 3 km van de afrit van de E40. Dit maakt dat onze stijlvolle schoenwinkel vlot bereikbaar is vanuit Limburg en Vlaams-Brabant.Parking op de Veemarkt! 

Contactgegevens

Beauduinstraat 7-13, 3300 Tienen

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN