SLIDING GLASS

Ondernemers in Tienen Laat je inspireren door deze realisaties. Van glazen schuifwand tot volledige inrichting van binnen- en buitenruimte, creaties van prachtige wintertuinen en realisaties waar het heerlijk vertoeven is.…
WE ARE TIENEN I SLIDING GLASS

Ondernemers in Tienen

Laat je inspireren door deze realisaties. Van glazen schuifwand tot volledige inrichting van binnen- en buitenruimte, creaties van prachtige wintertuinen en realisaties waar het heerlijk vertoeven is.

Een comfortabele woonruimte, zoals balkon, poolhouse of tuinkamer, ombouwen of bijbouwen zonder buitenzicht te verliezen? Een uitbreiding van een buitenterras en toch afgeschermd zitten van regen en wind? Ja, graag! Dankzij het uitgebreid assortiment aan schuifbare glaspanelen behoud je niet alleen het contact met buitenomgeving en natuur maar regel je ook de openheid in functie van de huidige buitentemperaturen. In ons centraal Europees klimaat geen overbodige luxe en een ideale manier om langer en meer kunnen te genieten.

Samen met onze partner design peeters ontwikkelde we een volledig nieuwe showroom waar alle SLIDING GLASS producten getest kunnen worden in een realistische omgeving. We nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek in onze showroom. Breng je plannen, ideeën en dromen mee en we zorgen voor een oplossing op maat. Geniet van een heerlijke koffie of een glas champagne in onze bar. Samen met onze partner Elixirs Des Dieux weten we ook je andere zintuigen te prikkelen.

Contactgegevens

Ambachtenlaan 26, 3300 Tienen

hello@slidingglass.be

+32 16 78 18 76

Links naar externe pagina’s

Facebook

Website

Webshop

WE ARE TIENEN