Something ELS

Over ons Hallo, ik ben Els, een door ervaring doordrenkte kapster met maar liefst 34 jaar toewijding aan het vormgeven van prachtige kapsels. Mijn reis in de wereld van haarmode…
WE ARE TIENEN I KREATOS TIENEN

Over ons

Hallo, ik ben Els, een door ervaring doordrenkte kapster met maar liefst 34 jaar toewijding aan het vormgeven van prachtige kapsels. Mijn reis in de wereld van haarmode begon lang geleden en heeft me gevormd tot de vakvrouw die ik vandaag ben. Mijn passie voor het vak heeft me geleid tot de opening van “Something ELS,” een salon waar traditie en vernieuwing elkaar ontmoeten. Samen met mijn collega Tessa vormen wij een dynamisch team dat streeft naar perfectie in hairstyling en een breed scala aan mogelijkheden bied om jouw unieke stijl te benadrukken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons salon.

Klantvriendelijkheid

Bij Something ELS is klantvriendelijkheid niet alleen een service, maar een beleving. We begrijpen dat een bezoek aan de kapper meer is dan alleen een knipbeurt, het is een moment voor jezelf. Bij binnenkomst word je verwelkomd met een glimlach. Terwijl je geniet van je drankje, zorgen we ervoor dat je je in een comfortabele omgeving bevindt. We willen dat je niet alleen tevreden bent met je kapsel, maar ook met het gevoel dat je hebt gehad tijdens je bezoek.

Persoonlijke service

Bij Something ELS staat persoonlijke service centraal. Wij streven ernaar om je een op maat gemaakte ervaring te bieden. We willen weten wat jouw stijl is, wat je verwachtingen zijn en hoe we je het best van dienst kunnen zijn. Ons team gelooft in open communicatie en transparantie. We nemen de tijd om te begrijpen wat je wilt bereiken en bieden deskundig advies op basis van onze jarenlange ervaring. Ons doel is niet alleen om je tevreden te stellen, maar om je met een glimlach de deur uit te zien gaan.

Contactgegevens

Leuvenselaan 168, 3300 Tienen

016 82 09 83

somethingelstienen@telenet.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN