STEVEN MASSART

Ondernemers in Tienen Ik ben Steven Massart. Ik ben architectuurfotograaf. Projecten visueel tot hun recht laten komen: dat is mijn specialiteit. Voor mij is een gebouw meer dan een verzameling stenen.…
WE ARE TIENEN I Ondernemers in Tienen

Ondernemers in Tienen

Ik ben Steven Massart. Ik ben architectuurfotograaf. Projecten visueel tot hun recht laten komen: dat is mijn specialiteit. Voor mij is een gebouw meer dan een verzameling stenen. Een bouwwerk is gemaakt om in te leven of in te werken, en dat potentieel leg ik graag vast ik in mijn foto’s. 

Ik heb intussen twintig jaar ervaring op de teller als fotograaf, en dat heeft me een zesde zintuig opgeleverd dat verder gaat dan lichtinval en sluitertijd. Door architecten te vergezellen op vele studiereizen heb ik geleerd te fotograferen als een architect. Zij keken naar gebouwen, en ik keek naar hén. Ik observeerde waaraan ze voelden, en wat hun blik zoal ving. Projecten bekijken door de ogen van een architect, die aanpak wérkt.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ruimteweergave en het ruimtelijke gevoel typeren mijn werk. Ik ga niet alleen voor de grafische details, maar heb ook oog voor de context van een gebouw, en de ruimte op zich. Dat is iets waarin ik me bewust probeer te onderscheiden.


Ik heb een Master kwaliteitslabel van de Europese Federatie van Beroepsfotografen. Daarnaast heb ik een naam voor mezelf gemaakt binnen de bouwsector. Wil je graag een idee krijgen van mijn stijl? Neem dan gerust een kijkje op de website of in mijn portfolio. Je vindt er de meest uiteenlopende projecten, van het hoofdkantoor van Barco tot het gerestaureerde Predikherenklooster in Mechelen. Maar ook kleine of grote woonprojecten doe ik met plezier.

Ben jij een architect, een aannemer, een projectontwikkelaar? Dan heb je vast een drukke agenda, vol verschuivende deadlines. Ik maak er een prioriteit van om jou te ontzorgen. Ik regel heel vaak zelf de afspraak met de locatie, en ik ga de foto’s maken in de meest ideale omstandigheden. Jij krijgt het materiaal stipt volgens jouw planning, en selecteert je favoriete beelden vooraleer ik aan de afwerking begin. Zo betaal je niet onnodig voor retouches van foto’s die je niet gaat gebruiken. Met andere woorden: Ik sta erop op steeds transparant, betrouwbaar, en recht-door-zee te zijn.

Wil jij ook een portfolio van jouw pronkstuk?
Stuur me dan vandaag nog een mailtje

Contactgegevens

Beauduinstraat 10 | 3300 Tienen

MASTER Qualified European Photographer

+32 473 34 03 25

pix@architectuurreportage.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN