TAES KEUKENS

Ondernemers in Tienen Vader Herman, zonen Joris en Tim, schoondochter Saar en drie professionele plaatsers koppelen vakbekwaamheid  aan een hartverwarmende service. Nieuwste evolutiesKoken is leven en genieten. Verwen jezelf daarom…
WE ARE TIENEN I TAES KEUKENS

Ondernemers in Tienen

Vader Herman, zonen Joris en Tim, schoondochter Saar en drie professionele plaatsers koppelen vakbekwaamheid  aan een hartverwarmende service.

Nieuwste evoluties
Koken is leven en genieten. Verwen jezelf daarom met een zo groot mogelijk comfort tegen scherpe prijzen. Bovendien anticipeert Taes Keukens snel op veranderende trends. Handig want zo ben je zeker dat het design van jouw droomkeuken mee is met zijn tijd. Enkele tips willen we je niet onthouden. Laat je voor een modern interieur inspireren door een witte strakke greeploze gelakte keuken met een dun wit werkblad in composiet. Voor de landelijke woning gooit de gelakte landelijke keuken met aandacht voor details zoals kroonlijsten, pilasters, gegroefde rugwanden en handvaten in kennerskringen hoge ogen.

Functionele toestellen
Met hoogwaardige apparatuur wordt koken kinderspel.  In het tijdperk van de leefkeuken zijn originaliteit en gebruiksgemak de communicerende vaten. Handige apothekerskasten, uittrekbare gedempte laden en inbouwtoestellen maken van jouw keuken een unieke locatie waar het leuk is te vertoeven. De keuze voor kwaliteit en efficiëntie trekt Taes Keukens ook door in de keukenuitrusting. Alleen maar grote namen met Miele en Atag (inbouwtoestellen), Franke (spoelbakken) en Grohe (kranenleverancier).

Meer dan keukens
Om het keukenplaatje compleet te maken, biedt Taes Keukens ook keukengerei aan van oa. Demeyere. Profiteer tijdens de eindejaarsperiode van leuke promoties op het hele gamma. Verder werpt het familiebedrijf zich steeds meer op als een uiterst betrouwbare jouw partner in het volledige interieur van jouw woning. Naast het keukengebeuren is Taes Keukens gespecialiseerd in het maken van inbouwkasten, badkasten,  dressings en burelen op maat.

Ook Gijs, Ivonne & Fons, de jongste leden van de familie Taes, staan te popelen om u te laten genieten van uw nieuwe droomkeuken.

Contactgegevens

Albertvest 120, 3300 Tienen

+32 16 81 02 71

info@taes-keukens.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN