TANDARTS SOPHIE DERAEDT

Ondernemers in Tienen Algemeen tandarts Sophie Deraedt. Als algemeen tandarts ben ik je “huis-tandarts”. Ik beheer je dossier, maak met jou een behandelplan op dat beantwoordt aan jouw vragen en verwachtingen.…
WE ARE TIENEN I TANDARTS SOPHIE

Ondernemers in Tienen

Algemeen tandarts Sophie Deraedt. Als algemeen tandarts ben ik je “huis-tandarts”. Ik beheer je dossier, maak met jou een behandelplan op dat beantwoordt aan jouw vragen en verwachtingen. Voor de meeste behandelingen kan je ook bij mij zelf terecht. Voor andere behandelingen zal ik je doorverwijzen naar de geschikte specialist. Binnen mijn vakgebied heb ik een bijzondere interesse voor het esthetische en werk ik ook graag met kinderen.

Voor het maken van afspraken werk ik met een secretariaat.

U kan telefonisch contact opnemen met het secretariaat via het nummer :

016/89 58 68

Ik school me regelmatig bij door diverse cursussen te volgen en ben dus ook geaccrediteerd. Zo blijf ik mee met de nieuwste technieken en kan ik je de meest up-to-date behandeling geven. 

In de praktijk hecht ik veel belang aan hygiëne. De praktijk beschikt over een thermodesinfector en een autoclaaf om de meest recente richtlijnen op te volgen inzake hygiëne.  Ik werk ook als gastprofessor aan de UCLL en geef er de opleiding mondzorg mee vorm. Ik doceer preklinische vaardigheden van het vak cariologie. 

Contactgegevens

Veemarkt 47, 3300 Tienen

Tel. 016 35 54 74

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN