THEATERCAFÉ

Ondernemers in Tienen Het Theatercafe is een hip en eigentijds café waar cultuur, kunst, film, muziek, design, fotografie, fashion, creativiteit, innovatie, technologie, nieuwe hypes en trends centraal staan. Dit maakt het…
WE ARE TIENEN I THEATERCAFE

Ondernemers in Tienen

Het Theatercafe is een hip en eigentijds café waar cultuur, kunst, film, muziek, design, fotografie, fashion, creativiteit, innovatie, technologie, nieuwe hypes en trends centraal staan. Dit maakt het Theatercafe de centrale ontmoetingsplaats in de Tiense regio bij uitstek voor alle creatievelingen en de creatieve sector in het algemeen.

Het Theatercafe is niet enkel een zeer gezellig café, maar tevens een lab, een plaats waar we niet vies zijn om nieuwe evoluties, trends en gevoeligheden binnen de horecasector uit te proberen en te testen. Het nieuwste en meest baanbrekende inzake voeding, drank, technologie,… wordt bij ons omarmd en uitvoerig getest.

CO-WORKING

“Co-Working”, voornamelijk voor de creatieve sector binnen het Theatercafe. Door de ligging nabij de Tiense ring en de zeer ruime gratis parkeergelegenheid leent onze locatie zich perfect voor zakelijke afspraken in een professioneel, maar toch zeer gezellig kader. Tevens kan je genieten van gratis Wi-Fi binnen, maar ook op ons terras.

Contactgegevens

Sint-Jorisplein 20, 3300 Tienen

016 89 35 89
info@theatercafetienen.be

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

Pinterest

WE ARE TIENEN