VOETPRAKTIJK ILONA

Ondernemers in Tienen Voetpraktijk Ilona Als  gespecialiseerd voetverzorger staat de praktijk  in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen alsook professionele adviesverlening over goede schoenen en voet hygiëne. Zo…
WE ARE TIENEN I VOETPRAKTIJK ILONA

Ondernemers in Tienen

Voetpraktijk Ilona

Als  gespecialiseerd voetverzorger staat de praktijk  in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen alsook professionele adviesverlening over goede schoenen en voet hygiëne. Zo maken we komaf met eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, kloven en andere pijnlijke aandoeningen.De nadruk ligt bij de gespecialiseerde voetverzorging op:

Preventief: het voorkomen van voetaandoeningen – Curatief: het niet-invasief behandelen van nagel – en huidaandoeningen van de voet – adviserend: betreffende optimale hygiëne en voetcomfort.

Nail & Body Fashion 

Biedt  U een totaalconcept aan:

Beauty, Well Being tot Slimming.

Je innerlijke en uiterlijke schoonheid vergroten door verzorgingen en technieken toe te passen die oorzakelijk werken en je van binnenuit mooier maken. dot door gebruik van energetische en natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Iedere gelaatsverzorging en lichaamsverzorging wordt gepersonaliseerd op basis van een uitgebreide (huid)analyse en uitgevoerd met de hoogwaardige Zwitserse natuurlijke producten van PHYTO 5. Tijdens de professionele verzorgingen maken we ook gebruik van oosterse lymfedrainage. Deze verzorgingen zuiveren je lichaam, waardoor je je lichter en vitaler voelt en er slanker en stralender uitziet.

Contactgegevens

Nieuwstraat 37, 3300 Tienen 

ilona.steenwinckel@skynet.be

0479 93 57 27

Links naar externe pagina’s

Website

Facebook

WE ARE TIENEN