WE ARE TIENEN

Plan je bezoek of verblijf en laat je verrassen door Tienen en haar ondernemers. Beleef de suikerstad.

SHOPPEN TIJDENS COVID

De handelaars en shops in Tienen zijn blij jou nog steeds te mogen verwelkomen in de stad en hun winkels. De winkels in Tienen zijn geopend op afspraak en uiteraard zorgen de handelaars dat elk bezoek veilig kan verlopen. Er geldt een maximum aan bezoekers per winkel afhankelijk van de oppervlakte.

OVERNACHTEN

WE ARE TIENEN I ALPHA HOTEL

ALPHA HOTEL

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en heerlijk ontspannen. Dat kan ook in Tienen. Om te overnachten in Tienen kun je je laten onderdompelen in luxe en slapen in een uniek boetiekhotel uit 1748 , genieten van een authentieke bed & breakfast in de schaduw van de Sint-Germanuskerk of logeren in een gezellig familiaal hotel.

HORECA

WE ARE TIENEN I AL PARMA

AL PARMA

De Tiense horeca maakt het voor jou mogelijk om thuis gezellig samen te genieten van hun kookkunsten. Van wereldkeuken tot sterrenrestaurant, in Tienen vind je heerlijke gerechten naar ieders smaak. Bestellen kan online of telefonisch, neem zeker een kijkje op het divers aanbod bij deze ondernemers online.

SHOPPING

WE ARE TIENEN I ALLES KIDS

ALLES KIDS

Shoppen in Tienen is steeds verrassend. Tienen heeft een toegankelijke en karakteristieke binnenstad en een prachtige grote markt met een diversiteit aan winkels. Een mix van kleine boetieks met unieke collecties, exclusieve speciaalzaken en bekende grote ketens.

BEAUTY & WELLNESS

WE ARE TIENEN I CHEVEUX CHIQUE

CHEVEUX CHIQUE

Je werkt ontzettend hard in het dagelijks leven en je wilt je vrije tijd graag vullen met ervaringen en activiteiten die ver af staan van dit dagelijkse leven. Even tijd voor jezelf, je helemaal ontspannen en verzorgen. Beauty & Wellness in Tienen kan je daar zeker in bijstaan.

TIENSE HOTSPOTS

BAR BIER

Café Bar-Bier op de kalkmarkt: Een lekkere koffie, een frisse pint of een fijne apero. Kom ons summer lounge terras ontdekken!!!

WONEN & LEVEN

WE ARE TIENEN I INTER ID

INTER ID

Maak van je huis een thuis. Laat je inspireren door de verschillende interieur- en meubelzaken in Tienen. Een woning bouwen of verbouwen? Omring je met locale vakmensen en expertise.

SPORT & ONTSPANNING

WE ARE TIENEN I SELECTAIR

CHECK IN FOR THE WORLD-SELECTAIR

Ontdek hier alle sport- en ontspanningsmogelijkheden in Tienen. Van een heuse circusschool tot de volledige concertenreeks van Klassiek in de kapel. Sport en ontspanning voor jong en oud.

MOBILITEIT

WE ARE TIENEN I AIRWIN

AIRWIN

Ontdek de verschillende ondernemingen die instaan voor je professioneel vervoer en mobiliteit. Van garages tot VIP shuttles en luchthavenvervoer.

KUNST & AMBACHT

WE ARE TIENEN I LORENTIUS

Lorentius

Echt ambachtswerk zien we helaas minder en minder. In Tienen vind je nog enkele speciaalzaken waar met liefde en passie aan unieke producten wordt gewerkt.

SPONSORS IN DE KIJKER

WE ARE TIENEN I LA VIE EN ROSE

LA VIE EN ROSE

WE ARE TIENEN I CHAMPSTORE

CHAMPSTORE

WE ARE TIENEN I DRAGON ROAST

DRAGON ROAST

WE ARE TIENEN I BAR BIER

BAR BIER

WE ARE TIENEN I FRUIT VANHELLEMONT

FRUIT VANHELLEMONT

WE ARE TIENEN I REPUBLICO

Groep LB Republico

WE ARE TIENEN I DESIGN PEETERS

DESIGN PEETERS

WE ARE TIENEN I PAPILLIO

PAPILLIO

WE ARE TIENEN I MOTION CENTER

MOTION CENTER

WE ARE TIENEN I TOKAI OPTECS

TOKAI OPTECS

WE ARE TIENEN I WERNER SABO

WERNER SABO

WE ARE TIENEN I ROSE DE MOI

ROSE DE MOI

WE ARE TIENEN I VOETPRAKTIJK ILONA

VOETPRAKTIJK ILONA

WE ARE TIENEN I LINGERIE CHARIS

LINGERIE CHARIS

WE ARE TIENEN I GROEP LB VERZEKERINGEN

GROEP LB VERZEKERINGEN

WE ARE TIENEN I ELIXIRS DES DIEUX

ELIXIRS DES DIEUX

WE ARE TIENEN I C-SUN

ELECTRO VANDEPUT